BESCHERMT TEGEN STEKENDE, BIJTENDE EN BLOEDDRINKENDE INSECTEN
Winkelwagen

BugOff® Kleding

De BugOff® kleding en accessoires biedt een effectieve en extra bescherming tegen onder meer muggen, teken, mijten, vliegen, luizen en vlooien, evenals de verspreiding van ziekten. De producten zijn veilig voor het hele gezin en bieden een duurzame aanvullende bescherming tegen insecten. Het is ecologisch en zonder bekende schadelijke gevolgen voor mens, dier en milieu. Het product verdrijft meer dan 90% van de insecten door het waarnemingsvermogen te beïnvloeden.

Met Repeltec behandelde BugOff®-producten zijn EPA-goedgekeurd (US Environmental Protection Agency) en zijn ook geschikt voor gebruik bij kinderen en zwangere vrouwen.

Waarom kiezen voor BugOff®?

Extra bescherming tegen insecten. Beschermt extra tegen teken, mijten, muggen, vliegen, luizen, vlooien en vele andere insecten.

Ecologisch en veilig. De behandeling is watergedragen en ecologische behandeling belast de natuur niet en irriteert de huid niet.

Duurzaam. U kunt kleding normaal wassen. De behandeling beschermt extra gedurende de gehele levensduur van het kledingstuk.

Getest en bewezen. De IR3535-technologie die als insectenverdrijvend middel wordt gebruikt, is veilig voor mens, dier en het milieu.


LET OP! Alle andere aanbieders van insect werende kleding maken gebruik van Permethrin, zonder dat dat vermeld wordt. Hetgeen wel wettelijk verplicht is. Permethrin is een gifstof en erg schadelijk voor het milieu.

Innovatie ten top!

BugOff® producten bieden een effectieve, onzichtbare, hypoallergene, reukloze en niet-giftige aanvullende bescherming tegen insecten gedurende de gehele levensduur van kleding. BugOff®-producten helpen onder meer tegen teken, muggen, mijten, vliegen en vlooien.

BugOff® producten zijn veilig voor mens, dier en milieu. Het product beinvloed de reuk van insecten en is daarom ook niet schadelijk voor insecten.
De beschermende werking is op water gebaseerd, ecologisch en belast de natuur daarom niet.

Het BugOff® assortiment is ontworpen voor het hele gezin en is geschikt voor alle buitenactiviteiten.

Met Repeltec behandelde BugOff® producten zijn goedgekeurd door de EU (verordening nr. 528/2012), EPA (Amerikaanse Environmental Protection Agence), CDC (Centers for Disease Control and Prevention) en WHO (World Health Organization) en zijn ook geschikt voor gebruik bij kinderen en zwangere vrouwen. Bekijk de Repeltec website voor meer informatie!

Onbezorgd buiten leven met behandelde BugOff® kledingstukken! Het insectenverdrijvend middel zit in de kleding, dicht bij de huid. Er vormt zich als het ware een onzichtbaar extra beschermend schild om je heen! U hoeft geen verdere behandeling met lotions of sprays te doen! De behandeling is onzichtbaar, lost niet op tijdens het wassen en blijft bestaan gedurende de hele levensduur van het kledingstuk.

De BugOff® producten zijn behandeld met Repeltec®

Repeltec maakt gebruik van de IR3535-technologie.

Ethyl Butylacetylaminopropionate is een synthetisch aminozuur ontwikkeld door groot Europees farmaceutisch bedrijf in de jaren 1970.

Ethyl Butylacetylaminopropionate wordt al meer dan 30 jaar gebruikt in lotions en spray-insecticiden en is veilig gebleken voor mensen (inclusief kinderen), dieren en het milieu.